Servicedesk

Vragen, wensen of opmerkingen met betrekking tot onze software?

Neem contact op met onze servicedesk via:

Support@2twnty4.nl

Of via het contactformulier.

Veelgestelde vragen

Hieronder vindt je een overzicht van onze meest gestelde vragen. Staat je antwoord er niet tussen, of wil je meer weten. Neem dan contact met ons op, we helpen je graag verder.

2TWNTY4 B.V. is een aanbieder van webapplicaties en gespecialiseerde diensten in de acute zorg. 2TWNTY4 is opgericht door vier partners met een uitgebreide ervaring in de acute zorg, capaciteitsmanagement en optimalisatie van zorgketens. 2TWNTY4 handelt onder haar eigen naam en is volledig eigenaar van de diensten die zij levert. Voor de ontwikkeling van de webapplicaties maakt 2TWNTY4 gebruik van SIMBOX b.v.

Om gebruik te maken van de app is het nodig een contract en verwerkersovereenkomst op te stellen.  In het kader van de AVG zijn we verplicht om aan te geven hoe we omgaan met het verwerken van gegevens. Daarnaast zullen we in een overeenkomst afspraken omtrent licenties, eigendom en facturatie opnemen. Als je gebruik wilt maken van de app kun je beste contact opnemen via info@2twnty4.nl, we helpen je dan graag verder.

De app is nu beschikbaar voor SEH’s van ziekenhuizen, huisartsenposten, ambulancediensten, meldkamers en ROAZ netwerkbureau’s. Per organisatie hebben we een contactpersoon nodig die de applicatie beheerd. Deze krijgt ook de inloggegevens en het wachtwoord.

2TWNTY4 is een webapplicatie en beschikbaar op ieder apparaat met internet. Je kunt 2TWNTY4 dus gebruiken op een Monitor, PC, Laptop, Tablet of Smartphone. We ondersteunen de laatste versies van de gangbare webbrowsers.

Onze software wordt gehost op systemen van professionele Nederlandse datacenters. Deze ‘top- tier’ datacenters hebben een netwerk- en serverbeschikbaarheid van 99,90% (uptime). De beschikbaarheid en performance van software worden continu gemonitord.

2TWNTY4 hanteert een ‘defense in depth’ strategie: er zijn dus meerdere beveiligingslagen van toepassing. Mocht één van de lagen falen, dan zal de volgende laag alsnog bescherming bieden. Hiermee wordt de beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid van de applicatie gewaarborgd.

Voor het gebruik van de applicatie wordt altijd een two-way-authentication toegepast

Het doel van 2TWNTY4 is om de gehele keten acute zorg inzicht te geven, alleen dan is er een goede coördinatie mogelijk. Wanneer een van de ketenpartners aangeeft dat het (te) druk is en/of er een opnamestop is, dan kunnen alle ketenpartners dit direct zien. De detailgegevens over de beddencapaciteit kunnen worden gedeeld, dit kunnen ziekenhuizen zelf aangeven in de instellingen.

Ja, de drukte gegevens stellen we ook beschikbaar in de meldkamer of HAP. Wanneer zij kiezen voor een premium licentie kunnen de in detail zien wat de beschikbare capaciteit is en waar het mogelijk (te) druk wordt.

Nee! Met 2TWNTY4 geven we een objectief inzicht in de drukte, dit doen we op basis van betrouwbare gegevens en actuele informatie. Het systeem zal nooit een opnamestop afkondigen wanneer er drukte ontstaat, hiervoor is altijd een handmatige actie nodig door de bevoegd beheerder.

Voor de koppeling met het EPD vragen we om een .csv bestand van het ziekenhuis met daarin gegevens over de aanwezigheid van patiënten op de SEH, beschikbare capaciteit en capaciteitsgebruik. Een minimale dataset is vereist om de veiligheid van data te waarborgen. Om de nauwkeurig te waarborgen zal de aanlevering moeten plaatsvinden met een interval van 5 minuten.

Om onze producten goed en veilig te gebruiken hebben wij gegevens nodig van onze klanten en relaties. Wij doen er alles aan om jouw privégegevens ook echt privé te houden. We verwerken persoonsgegevens en andere data in overeenstemming met geldende wet – en regelgeving.Wij verwerken geen gegevens van patiënten.

In ons privacy statement vertellen we je precies hoe wij dit doen.